Vårt erbjudande

Professionell trading

Goda räntevilkor

Netfonds PrimeTrader
PrimeTrader är en professionell börsterminal med kursinformation i realtid där dina order går direkt till börsen på 0,1 sekund.
Tjäna 2,25 % på utlån av aktier
Du kan göra dina aktier tilgängliga för utlån och tjäna 2,25 % ränta plus 0,1 % av värdet vid tidpunkten för utlån på de aktier som faktiskt blir utlånade. Vi lånar aktierna vidare till kunder som önskar att ligga short i marknaden.
Netfonds PocketTrader (mobiltrader)
Netfonds PocketTrader är en handelsapplikation for mobiltelefoner och PDA'er.
Finansiering till fördelaktig ränta
Netfonds finansierar dina aktieinvesteringar till fördelaktig ränta. Lånet upptas automatiskt och är säkrat med pant i ditt värdepapperskonto.
Netfonds OmniTrader (Valuta)
 
I OmniTrader kan man handla valuta.
Säkerhet
Netfonds Bank är medlem av Bankenes Sikringsfond. Sikringsfondet är förpliktigad att täcka förluster upp till 2 miljoner kronor på depositioner som en depositör har i en medlemsinstitution.

Produkter

Tjänster

Aktiehandel
Vi erbjuder aktiehandel på börserna i Sverige, Norge och USA. Det betyder att du har närmare 10 000 aktier att välja mellan. Du kan också handla warrants og ETF's.
Bilaga til självdeklaration
Vid slutet av året kommer en färdig bilaga till självdeklarationen att kunna hämtas direkt från Netfonds. Bilagan hanterar svenska och utländska aktier.
Optionshandel
Våra system har direkt routing av optionsorder till Oslo Börs och Stockholmsbörsen.
Kursinformation i sanntid
Genom Netfonds kan du abonnera på kursinformation från Oslo Børs, Stockholmsbörsen, NYSE, AMEX og NASDAQ.
Blankning – automatiskt aktielån
Netfonds erbjuder nu det enklaste systemet för blankning av aktier på Oslo Børs och Stockholmsbörsen. Blankning ger dig som investerare möjlighet att tjäna pengar i en fallande marknad. Vid intradags-blankning tillkommer heller inga extra avgifter.
SMS
Om du inte har tänkt att handla, men önskar att hålla dig uppdaterad på kursutvecklingen medan du är bortrest, kan du utnyttja våra SMS-tjänster. SMS tjänsten ger också möjlighet för varsling.